google468x60

Hay Days tips og tricks

Brugervurdering:  / 19
  1. Gem dine diamanter, og brug dem til at få flere pladser i dine produktionssmaskiner.
  2. Lad være med at brug rigtige penge på Hay Day. Det er dyrt, meget dyrt. Bare for at få et brædt, eller en pakke skruer til din lade eller silo, det koster cirka 2 kroner. Hvis du skal bruge 10 bræder, 10 bolte, og 10 ruller gaffa tape for at udvide din lade en gang, så koster det dig 60 danske kroner. Hvis du endelig skal bruge penge, så vent indtil du får et "tilbud" fra Hay Day, de kommer en gang imellem, men så får du også mellem 30 og 50% i rabat på diamanterne.
  3. Du har brug for mere plads! Du vil altid være i bekneb for plads i din lade eller silo. Så derfor, gem så mange byggematerialer som muligt, og lad være med at sælg dem, selv om det kan være fristende. Jeg gør det, at jeg altid gemmer dobbelt op på materialer. Så hvis jeg nu skal bruge 10 bræder til at opgradere, så gemmer jeg dem indtil jeg har 21, for så har jeg til denne opgradering, plus en mere uden problemer.
  4. Gaffa tape, planks, og søm (nails) er ting som jeg altid mangler, ved ikke hvorfor men sådan er det. En anden ting jeg altid mangler er Land deeds.
  5. Penge er vigtigere end erfaring. Prioriter altid de ordre der giver flest penge frem for dem der giver dig mest erfaring.
  6. Brug din gratis reklame i avisen hver halve time.
  7. Køb ikke dekorationer - Slet ikke i starten hvor du altid mangler penge
  8. Hvis du vil have flere penge, så ændr dit navn i spillet til GC: DitGameCenterNavn - Og kig efter spillere der hedder GC: xxx. Det står for Game Center navn, og de folk vil gerne have du ansøger dem som venner igennem Game Center. Jo flere venner du har, jo flere venner har du til at hjælpe dig med båd ordre, og jo flere pladser har du i din bod til at sælge ting på.

 

Tilbage til Hay Day snyd

Hay Day postkasser

Brugervurdering:  / 6

Der er to forskellige postkasser i Hay Day.

Den almindelige grå postkasse

I denne postkasse ligger en avis, med en masse salgsannoncer. Avisen kan du bruge, til at finde folk der sælger forskellige ting. Selv om der i avisen kun bliver annonceret om for eksempel Bacon and Eggs, så kan vedkommende også godt sælge gaffa tape, eller planker eller andre bygge materialer som du som regel godt vil have fingrene i, da de kan bruges til at udvide din lade eller silo. Du kan også finde marker stakes, mallets og land deeds som du kan bruge til at udvide dine farm.

Så selv om vedkommende kun annoncerer i avisen om corn eller andet, så kan du være heldig at finde mange andre gode tilbud. Annoncerne i avisen skifter cirka hvert tredje minut, så det kan godt betale sig at vende tilbage til avisen ofte, for at finde gode tilbud.

Den nye blå postkasse

Her kan du en gang om dagen kan modtage en post indeholdende et eller flere gift cards. Gift cards kan du bruge til at købe tilbud i den avis du finder i postkassen. Et gift card kan du få, hvis du har hjulpet nogle med at genoplive deres træer eller buske. Samtidig, kan du når du får hjælp med dine træer og buske, sende et gift card til dem som du har fået hjælp af.

 

Tilbage til Hay Day snyd

Flere penge til Hay Day

Brugervurdering:  / 14

En god måde at tjene gode penge på i Hay Day – ved brug af diamanter.

Når du bliver level 14, og får muligheden for at drengen Tom til at finde ting til dig, så brug dine diamanter på at køb ham til at arbejde for dig. Når du har gjort det, sætter du ham til at finde nogle af de gode og halvdyre ting der er til salg – og som der ikke er så mange der sælger: Isvafler, TNT eller lign.

Et eksempel med isvafler: Du beder Tom om at finde Isvafler til dig. Han løber hurtigt afsted, og kommer kort efter tilbage og har fundet nogle til dig. Han har feks. 8 isvafler tilsalg for 460 guld. Dem skynder du dig at købe, og når du så har modtaget isvaflerne, så sætter du dem til salg i din bod til max pris, som er: 1382 guld. Altså 3 gange så meget. Dette lille trick gælder for godt og vel de fleste ting.

Kort sagt: Du køber billigt hos Tom – Og sælger dyrt i boden. Enjoy!

 

En god måde at tjene penge på med grøntsager

Når du er kommet op i level har du fået en større mark, og kan derfor plante masser af grøntsager. Du søger derfor lige for at have fyldt godt op med de ting du skal bruge til foder og ting der skal laves på maskinerne. Og derefter så planter du de dyre grøntsager: Græskar, Chili, Tomater m.m. De sælger godt i boden og alle til over 300+ guld for 10 stk.

Sørg hele tiden for at have 20-30 styk i din silo af hver, så du kan blive ved med at plante og høste.

 

Greg

Sælg dine ting dyrt, det vil sige - Sælg altid dine ting til den maksimale pris. Hvis ikke der er nogle spillere der vil købe dine ting, så vil Greg en gang om dagen, købe en ting du ikke har fået solgt. Desuden vil han en gang om dagen tilbyde dig nye ting til salg, og ikke bare ting, men meget billige ting, så selv om du ikke har behov for de ting han sælger, så køb dem, og sæt dem eventuelt til salg endnu dyrere.

 

Tilbage til Hay Day snyd

 

Brug dine diamanter rigtigt

Brugervurdering:  / 6

Brug dine diamanter rigtigt

Du kan vælge at bruge dine diamanter på mange måder, men den bedste måde at bruge dem på, er ved at udvide dine produktionslinier mest muligt. Når du fx. kommer længere frem i spillet, så bliver sukker hurtigt en mangelvare, og hvis du kan sætte 4,5 eller flere gange sukker over, så er det nemmere at stige, når nu ikke du lige kommer ind og checker din farm fem gange i timen.

Få flere diamanter gratis

Besøg

En god og nem måde at få diamanter på, hvis man ikke lige har råd – eller ønsker at købe dem. Er at besøge sine venner, eller andre mennesker der har ting til salg. Tag et kig rundt på deres gård, ofte ser du at der er en skattekiste til dig du kan trykke på. En gang imellem skal du betale for at åbne den. Men ofte så er det gratis at åbne den, og der er tit diamanter i.

Minen

Et andet trick er når du bliver høj nok level og kan smelte metaller, så gem alt din dynamit, tnt og spader. Og brug dem på at få jern ud af minen. Ca. Hver 4-5 gang få du en diamant med sammen med udgravningen af jern.

Tilbage til Hay Day snyd

 </p

Link box - Menu